Renault Kangoo Van a fost ales International Van of the Year (IVOTY) 2022

Autor: Marius Vișan 21 nov. 2021 Știri auto

Noul Renault Kangoo Van a fost ales International Van of the Year (IVOTY) 2022 de către un juriu format din24 de jurnalişti europeni.

Cea mai recentă furgonetă inovatoare de la Renault a fost recunoscută drept cel mai bun LCV dintre cele 14vehicule ușoare lansate în ultimele 12 luni.
Cu sistemul „Open Sesame by Renault” care permite un acces lateral de 1,45 metri, Noul Kangoo Van se mândrește cu o inovație care atrage atentia, pe cât de utilă, pe atât de inteligentă.

Pentru juriul IVOTY, principalul criteriu pentru premiul Internațional Van of the Year este contribuția vehiculelor la standardele de eficiență, siguranță, durabilitate și mediu ale sectorului vehiculelor utilitare ușoare. Este pentru a 4-a oară când un vehicul comercial Renault câștigă premiul IVOTY: Master (1998), Trafic (2002) și KangooZ.E. (2012).

Kangoo Van este fabricat la fabrica Renault Maubeuge

Noul Kangoo Van se adresează în principal flotelor, comercianților și proprietarilor de afaceri cu cerințe ridicate, care caută un vehicul personalizat și echipat cu cele mai recente tehnologii și inovații pentru a se potrivi nevoilor lor de business.

Kangoo Van are 12 sisteme de asistenta (ADAS) de ultimă generație, inclusiv asistență permanentă pentru vedere în spate (RearView Assist), frânare activă de urgență (Active Emergency Braking), asistență la balansarea remorcii (TrailerSwing Assist) și asistență pe autostradă și însoțitor de drum (Autoway and Trafic Companion), care reunește Cruise Control adaptiv cu asistența pentru menținerea benzii de rulare (Lane Keeping Assist).

O gamă de motoare eficiente 1.3 TCe pe benzină și 1.5 Blue dCi diesel, disponibile cu o cutie de viteze manuala în 6 trepte sau automata EDC cu 7 trepte, precum și două motoare Ecoleader cu un consum de combustibil limitat la 4,8 L/100 km și 6,1 L/100 km pe motorină, respectiv benzină.

Noul Kangoo Van va fi disponibil și în versiune electrică din primăvara anului 2022, iar in versiunea lungă, mai târziu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide