Noul Renault Kangoo primește 4 stele la testele Euro NCAP

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto

Noul Renault Kangoo primește 4 stele la testele Euro NCAP, bazate pe protocolul stabilit în anul 2020. Acest scor care plasează cel mai recent combispace al Renault la cel mai bun nivel din segment.

Noul Kangoo răspunde nevoilor familiilor și persoanelor dinamice, oferind spațiu, volum și modularitate. Vehicului are o structură de caroserie întărită, noi mijloace de conducere și airbag-uri pentru toți pasagerii.

Noul Renault Kangoo oferă airbag-uri pentru toți pasagerii

Noul Renault Kangoo se remarcă prin cele șase airbag-uri, pretensionarea centurii de siguranță cu sistemul de limitare a forței și cele trei puncte de ancorare Isofix ale scaunelor, față și spate.

Euro NCAP evaluează stabilitatea structurii cabinei și protecția bună a ocupanților în timpul testelor de impact. Pentru manechinele de 6 și 10 ani, protecția este optimă în toate zonele corpului. Noul Kangoo obține cel mai mare scor din categorie.

În ceea ce privește echipamentul de siguranță activă, Euro NCAP pune accent pe eficacitatea frânării active de urgență (Active Emergency Braking) pentru bicicliști, pietoni și vehicule, atât ziua, cât și noaptea, prin avertizarea șoferului cu privire la riscul de coliziune.

Euro NCAP pune accent pe eficacitatea frânării active de urgență

De asemenea, evidențiază utilitatea echipamentelor noi, cum ar fi asistența la păstrarea benzii de circulație (Lane Keeping Assist) și avertizarea de viteză cu recunoașterea semnelor de circulație (Speed Warning with Traffic Sign Recognition), pe lângă controlul vitezei de croazieră și limitatorul de viteză cu frânare la vale (Cruise Control and Speed Limiter (with Hill-Descent Control)).

Cu noul Kangoo, Renault oferă cele mai noi echipamente standard pentru protecție sporită atât ocupanților, cât și celorlalți participanți la trafic.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide