Tesla a prezentat în Taiwan o versiune restilizată a lui Model S

Autor: Mihai Morcovescu 15 ian. 2022 Știri auto

În aproape zece ani de când a intrat în producția de serie Tesla Model S nu a primit nici o generație complet nouă. În schimb, producătorul american de vehicule electrice s-a concentrat pe mici modificări aduse sedanului său. Versiunea restilizată o puteți vedea în aceste imagini, care provin din Taiwan.

Model S facelift prezintă mici modificări estetice. Acestea constau în noi faruri și stopuri și o nouă priză de încărcare de tip CCS2 (Combined Charging System).

A fost dezvăluită și o nouă variantă a lui Tesla Model X

În urmă cu șase luni, Tesla a început să producă o versiune revizuită a sedanului cu zero emisii. Faceliftul acela a presupus un interior complet nou, detalii exterioare noi și un grup motopropulsor actualizat. Acum, însă, americanii au dezvăluit în Chine o nouă versiune revizuită a lui Model S.

Din punct de vedere vizual, schimbările sunt minore. Cele mai vizibile sunt farurile Matrix LED și stopurile, care au o nouă semnătură. Designul lor este similar cu cele de pe Model 3 și Model Y. Noile blocuri optice frontale reprezintă un upgrade important deoarece proprietarii de Model S se plângeau că farurile de pe actualul model nu luminează suficient de bine.

Partea din spate a noului Tesla Model S a fost și ea regândită. A fost eliminat ornamentul negru de deasupra plăcuței de înmatriculare (la unele modele ornamentul este cromat sau în culoarea caroseriei). Acesta era cadrat  de stopuri și se regăsea pe mașină încă de la prima versiune din 2012.

Dincolo de aceste modificări subtile, Model S facelifft a primit un nou port de încărcare CCS. Acesta se regăsește și pe versiunea revizuită a SUV-ului Model X, care a fost prezentată în cadrul aceluiași eveniment.

Aceste noi variante a lui Model S și Model X vor fi destinate piețelor internaționale, inclusiv celei europene. Tesla nu a furnizat deocamdată detalii oficiale referitoare la data lansării ori la prețurile mașinii.

Sursa: Electrek

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter / Tesla Owners Taiwan


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide