Ford România recheamă în service Mustang Mach-E. Care este motivul și câte vehicule sunt afectate?

Autor: Marius Vișan 16 ian. 2022 Știri auto

ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) a emis la sfârșitul anului 2021 o notificare privind rechemarea în service a câtorva exemplare Ford Mustang Mach-E.

Problemele ar putea apărea dacă vehiculul este echipat cu pavilion panoramic. Pentru un număr de 19 exemplare rechemate în service, este posibil ca acoperișul să nu fie complet și corect lipit de vehicul.

Este posibil ca acoperișul panoramic să se desprindă parțial sau complet, sau să apară o scurgere de apă sau de aer. Dealerul Ford autorizat va inspecta vehiculul și va recondiționa plafonul panoramic pentru a se asigura că acesta este corect lipit. În România sunt afectate un număr de 19 vehicule.

Dealerul Ford autorizat va inspecta vehiculul și va remedia problema în aproximativ 3 ore și jumătate

Vor fi trimise scrisori in legătura cu aceasta campanie tuturor utilizatorilor de autoturisme afectate pentru a se prezenta la cel mai apropiat service autorizat Ford. Durata intervenției va fi de maximum 3 ore și jumătate.

”A fost identificat faptul că este posibil ca vehiculul dvs. Mustang Mach-E să nu îndeplinească standardele de înaltă calitate pe care Ford Motor Company urmărește să le atingă.

Dacă vehiculul dvs. este echipat cu un pavilion panoramic, este posibil ca acesta să nu fie complet și corect lipit de vehicul. Este posibil ca acoperișul panoramic să se desprindă parțial sau complet sau să apară o scurgere de apă sau de aer.

Aceasta este o rechemare de siguranță și este foarte important ca un dealer  autorizat Ford să recondiționeze pavilionul panoramic pentru a se asigura că acesta este corect lipit pe vehiculul dvs.

Mobilitatea dvs. în perioada în care vehiculul este în curs de recondiționare și actualizare este importantă, iar dealerul autorizat Ford vă poate furniza gratuit un vehicul de înlocuire capabil pentru a vă menține mobilitatea”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul Aanpc.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide