VIDEO: Un Ford Mustang Mach-E GT, umilit pe Autobahn de o Skoda Superb break

Autor: Mihai Morcovescu 27 dec. 2021 Știri auto

Lansat în urmă cu doi ani, Ford Mustang Mach-E este unul dintre cele mai capabile SUV-uri electrice de pe piață. Iar când vorbim despre versiunea orientată spre performanță, Mach-E GT, avem de-a face cu un vehicul cu adevărat potent.

Mustang Mach-E GT: 480 CP și 860 Nm degeaba!

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Varianta de bază a lui Mustang Mach-E este echipată cu un motor electric care dezvoltă 269 CP și 430 Nm de cuplu, amplasat pe puntea spate. În aceste condiții, SUV-ul pe baterii al americanilor poate sprinta de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde. Bateria are o capacitate de 75,7 kWh și se poate încărca cu viteze de până la 115 kWh. Autonomia declarată este de 450 de kilometri.

Pentru clienții care vor mai multă sportivitate, americanii au pus la dispoziție versiunea Mustang Mach-E GT. Acest model oferă o putere maximă de 480 CP și 860 Nm de cuplu.

În ciuda acestui bagaj tehnic, un Ford Mustang Mach-E GT s-a făcut de râs pe una dintre celebrele Autobahn-uri din Germania. În timp ce șoferul făcea unele teste și monitoriza anumiți parametri ai mașinii, la o viteză de aproximativ 200 km/h, GT-ul electric a fost depășit cu mare ușurință de o Skoda Superb Break.

Fiind vorba despre versiunea Scout 4×4, Superb-ul din imagini era cel mai probabil echipat cu clasicul motor diesel de 2,0 litri. Asta, deoarece foarte puțini clienți optează pentru unitatea pe benzină 2.0 TSI atunci când cumpără această versiune a Skodei Superb.

Vă invităm să urmăriți cum s-a comportat Mach-E GT în „duelul” cu modelul cehilor din Mlada Boleslav.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ford, capturi video


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide