Va dezvolta Tesla un magazin de aplicații pentru a rivaliza cu Apple și Android?

Autor: ProMotor 07 feb. 2022 Știri auto

Tesla ar putea dezvolta un magazin de aplicații asemănător Apple, care le-ar permite proprietarilor de masini electrice Tesla să descarce și să instaleze aplicații, la fel ca pe un smartphone Apple sau Android.

Întrebarea dacă Tesla lucrează la un magazin de aplicații a apărut după cea mai recentă actualizare a versiunii 11 a interfeței Tesla în decembrie, când Tesla a introdus o bară de pictograme personalizabilă în partea de jos a ecranului tactil.

Dacă Tesla ar introduce un magazin de aplicații, ar putea adăuga o altă fațetă interesantă mărcii electrice, care a condus conceptul de „software pe roți” cu gama sa de mașini electrice.

De asemenea, s-a susținut că prin implementarea unui magazin de aplicații, compania americană ar putea să creeze un alt flux de venituri pe care să îl adauge la produse.

Ce informații au apărut pe Twiter despre Tesla

Sawyer Merritt, un investitor Tesla considerat a fi „în cunoștință de cauză”, a repostat un videoclip cu Steve Jobs prezentând App Store pe Twitter: „Zvonurile spun că ceva similar va veni în curând la ceva cu patru roți care începe cu un T”

Acest tweet a fost repostat imediat de Teslascope: „Zvonul a ieșit! Tesla lucrează la propriul „App Store” încă din mai 2021 și se va lansa înainte de livrările Cybertruck.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Musk nu a spus în mod expres că 2022 va fi „anul software-ului”. Ceea ce a spus el este că „Tesla este la fel de mult o companie de software, cât și o companie de hardware, atât în mașină, cât și în fabrică”

 

Ultimul update de software a inclus un joc de lumini și megafon

În decembrie, Tesla a făcut o actualizare software a sistemului multimedia de pe mașinile sale, care a inclus o serie de noutăți foarte interesante. Poate cea mai interesantă dintre acestea este funcția Light Show, care permite clienților să creeze un spectacol de lumini.

Funcția rulează prin software-ul open-source xLights pe un computer și poate fi creat un show de lumini personalizat pe orice muzică dorește proprietarul. Apoi, fișierul poate fi descărcat pe un stick de memorie USB și apoi să încărcat în software-ul oricărui vehicul din gamă: Model S, Model X, Model 3 și Model Y.

Sursa: thedriven.io

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Tesla



Comentarii
Inchide