Cum arată o Tesla Model 3 după ce a ieșit din atelierul de tuning al germanilor de la Manhart

Autor: Cristian Gubandru 25 mai 2022 Știri auto

Germanii de la Manhart Performance, renumiți pentru modul cum transformă modelele de serie, au adus o serie de upgrade-uri unei Tesla Model 3 Performance. Proiectul se numește Tesla Manhart TM3 720.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Manhart TM3 720 este un Model 3 Performance pentru piața germană cu 2.150 de km la bord. Exemplarul negru metalizat, cu interior din piele, are 550 CP si o baterie de 82 kWh, ce oferă 567 km autonomie (WLTP).

Performanțe Tesla Model 3 Manhart

Model 3 a trecut printr-o serie de îmbunătățiri tehnice: remapare ECU Manhart la 550 CP și 720 Nm, Manhart MHTronik Powerbox, suspensie H&R.

Modificările pentru a schimba designul exterior si interior sunt: noi jante Manhart Baracuda de 21 inch în gri platină, un spolier frontal din carbon Manhart, geamuri spate cu tentă închisă, set de autocolante Manhart.

Manhart TM3 720, model fabricat în anul 2021, are un preț de aproape 70.000 de euro cu TVA.

În urmă cu doi ani, Startech, o subsidiară a faimosului tuner german Brabus, a schimbat designul unui Model 3.

Producția Model 3 pentru Europa la fabrica din Shanghai este epuizată pentru 2022. Durata de livrare estimată pentru Tesla Model 3 RWD și Long Range crește acum la aproape un an întreg în Europa. Acești timpi de așteptare în Europa sunt acum chiar mai mari decât cei cu care se confruntă clienții din America de Nord.

Există modalități de a scurta acești timpi de așteptare cu câteva luni, dar va trebui să plătiți mai mult pentru mașină selectând cel puțin un upgrade opțional, cum ar fi roțile, vopseaua sau un interior alb.

Sursa: Manhart

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Manhart


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide