Un șofer din București a bifat 7 din 8 droguri pe DrugTest – „S-a strigat jackpot!”

Autor: Ionuț Vîlciu 30 sept. 2022 Știri auto

Un șofer din București a fost prins drogat la volan. El a reușit să bifeze șapte dintre cele opt puncte de pe DrugTest.

Un bărbat din București a fost prins conducând sub influența a mai multor tipuri de droguri. El a încercat să fugă de poliție, dar polițiștii l-au reținut. Conform celor scrise pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, nu au mai văzut așa ceva și speră să nu o mai facă vreodată.

Polițiștii l-au văzut pe conducătorul auto și au presupus că ceva nu e în regulă. Așa că au pornit în urmărirea acestuia. La vederea luminii girofarului, șoferul a accelerat, încercând să scape de echipaj. După ce polițiștii l-au prins, aceștia l-au testat pentru a afla dacă a consumat alcool. Rezultatul a fost negativ. Astfel, polițiștii au decis să aducă în discuție DrugTest-ul. Răspunsul bărbatului a fost „Și aici tot zero o să fie”. Se pare că nu a fost zero, ba chiar opusul.

Din 8 droguri, el a bifat 7 – mai avea puțin și strica DrugTest-ul

Bărbatul se simțea foarte sigur pe el, dar polițiștii nu au fost de aceeași părere. „E cam greu de crezut”, i-a răspuns polițistul în timp ce aștepta rezultatul testării. El a continuat să se opună, spunând că aparatul este calibrat special să îl păcălească: „îl aranjați voi?”

Rezultatul a fost o mare surpriză. De ce? Pentru că din toată lipsa de substanțe, bărbatul a bifat 7 din cele 8. Doar amfetamina lipsea.

„- V-am zis că nu poate fi zero, a spus polițistul în timp ce îi arăta ecranul aparatului.
– Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?
– Cu ce indică aici, mai aveați puțin și îl stricați dumneavoastră. Lipsește doar amfetamina. Mergeți cu noi pentru recoltarea de probe biologice.
– Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o țigară.
– Trebuie să mergem. Poate vă aduceți aminte si de iunie, iulie și de noaptea aceasta.
– Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte.
– Asta o lămuriți cu colegii noștri. Ce medicamente, când le-ați luat și de la ce “farmacist”, spune postarea de pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide