Cum să îți reduci cheltuielile atunci când faci Uber sau Bolt – VIDEO

Autor: Adrian Somai 20 oct. 2022 Știri auto

Orice șofer care se apucă de Uber sau Bolt își dorește ca la final de zi sau de lună să câștige cât mai mulți bani se poate, este complet normal. Despre trucurile pe care trebuie să le iei în considerare pentru a îți crește veniturile am vorbit deja, însă la fel de importante sunt și lucrurile de care trebuie să ții seamă atunci când vrei să îți scazi cheltuielile.

Silviu, youtuber român pe canalul “Silviu despre mașini”, pasionat auto, consultant de business și șofer pe Uber și Bolt atunci când îi permite timpul, a oferit urmăritorilor săi câteva sfaturi bune de luat în seamă în vederea scăderii cheltuielilor.

În primul și primul rând, Silviu le recomandă celor interesați să nu cadă în capcana reducerilor de cheltuieli păguboase. Sunt acele cheltuieli pe care le reduceți, dar care la rândul lor vă aduc o reducere a veniturilor și mai mare. Sau cheltuieli pe care doar le amânați, ajungând în cele din urmă să ieșiți și mai în pagubă.

Un exemplu în acest sens ar fi acela în care decideți să nu dați drumul la aerul condiționat sau la căldură pentru a economisi câțiva lei fără să vă gândiți că oamenii nu vă vor mai lăsa bacșiș din această cauză. În plus, cu siguranță nu vei mai primi nici cele mai bune review-uri din partea clienților.

O altă decizie foarte proastă pe care ai putea să o iei ar fi aceea să nu schimbi cauciucurile de iarnă și să mergi și în timpul verii cu ele. Fără doar și poate vei ajunge în situația de a fi nevoit să îți cumperi cauciucuri noi puțin mai încolo, ceea ce ar însemna că nu ai făcut de fapt nicio afacere, ba chiar din contră!

Așadar, ai grijă ca reducerile de cheltuieli pe care le faci să nu îți afecteze în cele din urmă veniturile!

Atenție la comisioanele aplicațiilor

Uber și Bolt operează de-a lungul timpului mai multe promoții, prin care o parte din comisionul standard de 25% ți se poate întoarce. Atenție mare însă la calcule, vei avea de ales între diverse promoții. În funcție de numărul de curse pe care știi că vrei să le faci într-o anumită perioadă, vei putea face un calcul pentru fiecare promoție în parte pentru a îți da seama care dintre ele este mai avantajoasă pentru tine.

VIDEO:

Sursa: YouTube 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide