Bacău. Hoții au furat roțile unei mașini accidentate

Autor: Andreea Ditcov 13 dec. 2022 Știri auto

În urmă cu doar câteva zile un autoturism Volkswagen Beetle a fost implicat într-un accident în județul Bacău, în apropierea  localității Sănduleni. Hoții nu au stat pe gânduri și au luat de pe mașina răsturnată trei dintre roți. Proprietarul intenționa să ridice mașina de la locul accidentului cu ajutorul unei platforme, însă când a ajuns la locul accidentului, a avut parte de o surpriză neplăcută, scrie unupetrotus.ro.

Mașina a fost închiriată în Onești, iar accidentul, deși grav, nu i-a rănit pe șofer și pe pasagerul din dreapta, cei doi scăpând teferi. Trei dintre jantele mașinii au dispărut la scurt timp după accident. A patra jantă ar fi fost furată, dacă nu dispunea de un sistem anti-furt, care i-a lăsat pe hoți cu un set incomplet de roți, scrie ziaruldebacau.ro.

Proprietarul este dispus să ofere recompensă pentru recuperarea jantelor furate

Șoferul este dispus acum să ofere 500 de euro recompensă pentru indiciile care ar putea duce la prinderea hoților

„Cine îmi poate oferi detalii cu privire la furtul jantelor la această mașină, accident provocat în data de 08.12.2022, în comuna Sănduleni, județul Bacău … (mașina fiind închiriată) în timp de câteva ore au fost furate 3 jante.. (3 roți)… a 4-a roată avea prezon antifurt. Să te bucuri la un om care putea să moară și să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți, … și dosar penal în instanță pentru furt … cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă. Rog share! Mulțumesc!”, a transmis proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.

Proprietarul mașinii s-a arătat dezamăgit de situație.

”Să te bucuri la un om care putea să moară. Să furi roțile la mașină, ofer 500 euro pentru cele 3 roți și dosar penal în instanță pentru furt, cine îmi dă indiciu promit să ofer această sumă. Rog share. Mulțumesc” este mesajul postat de proprietarul mașinii pe o rețea de socializare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook - Burniche Catalin-Andrei


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide