Mai mulți șoferi au fost prinși sub influența drogurilor și a alcoolului în perioada Crăciunului

Autor: Ionuț Vîlciu 26 dec. 2022 Știri auto

Doi șoferi au fost prinși conducând sub influența drogurilor. Aceștia au consumat alcool și droguri de mare risc.

Sărbătorile sunt în plină desfășurare, iar lumea profită de zilele de sărbătoare pentru a sta alături de cei dragi. Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură nefastă pentru doi șoferi din Piatra Neamț. Aceștia au fost prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor.

„În noaptea de 25 spre 26 decembrie, în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piața Ștefan cel Mare, din Piatra Neamț. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Piatra Neamț, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cannabis și Methamphetamină. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante”, conform celor declarate de Poliția Română.

Șoferi depistați că au consumat droguri de mare risc

„În noaptea de 24 spre 25 decembrie, în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe aleea Tineretului, din Piatra Neamț. Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Pângărați, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Cocaină, Amphetamină și Methaphetamină. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante”, au mai comunicat polițiștii.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția Română


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide