Un șofer din București a bifat 7 din 8 droguri pe DrugTest – „S-a strigat jackpot!”

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto

Un șofer din București a fost prins drogat la volan. El a reușit să bifeze șapte dintre cele opt puncte de pe DrugTest.

Un bărbat din București a fost prins conducând sub influența a mai multor tipuri de droguri. El a încercat să fugă de poliție, dar polițiștii l-au reținut. Conform celor scrise pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, nu au mai văzut așa ceva și speră să nu o mai facă vreodată.

Polițiștii l-au văzut pe conducătorul auto și au presupus că ceva nu e în regulă. Așa că au pornit în urmărirea acestuia. La vederea luminii girofarului, șoferul a accelerat, încercând să scape de echipaj. După ce polițiștii l-au prins, aceștia l-au testat pentru a afla dacă a consumat alcool. Rezultatul a fost negativ. Astfel, polițiștii au decis să aducă în discuție DrugTest-ul. Răspunsul bărbatului a fost „Și aici tot zero o să fie”. Se pare că nu a fost zero, ba chiar opusul.

Din 8 droguri, el a bifat 7 – mai avea puțin și strica DrugTest-ul

Bărbatul se simțea foarte sigur pe el, dar polițiștii nu au fost de aceeași părere. „E cam greu de crezut”, i-a răspuns polițistul în timp ce aștepta rezultatul testării. El a continuat să se opună, spunând că aparatul este calibrat special să îl păcălească: „îl aranjați voi?”

Rezultatul a fost o mare surpriză. De ce? Pentru că din toată lipsa de substanțe, bărbatul a bifat 7 din cele 8. Doar amfetamina lipsea.

„- V-am zis că nu poate fi zero, a spus polițistul în timp ce îi arăta ecranul aparatului.
– Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?
– Cu ce indică aici, mai aveați puțin și îl stricați dumneavoastră. Lipsește doar amfetamina. Mergeți cu noi pentru recoltarea de probe biologice.
– Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o țigară.
– Trebuie să mergem. Poate vă aduceți aminte si de iunie, iulie și de noaptea aceasta.
– Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai țin minte.
– Asta o lămuriți cu colegii noștri. Ce medicamente, când le-ați luat și de la ce “farmacist”, spune postarea de pe Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide