Andy Popescu vorbește despre pasiunea pe care o are pentru mașini – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 mart. 2023 Știri auto

Andy Popescu a dezvăluit de unde a pornit pasiunea sa pentru mașini. Răspunsul celebrului vlogger auto a fost unul neașteptat.

Cea de a treia ediție a Podcast cu Prioritate l-a avut ca invitat pe Andy Popescu, cunoscutul vlogger auto. Printre poveștile pe care le-a împărtășit alături de gazda podcastului, Luci Popa, se numără și cea legată de lucrul care i-a stârnit pasiunea încă de la o vârstă fragedă.

Andy consideră că adulții au foarte multe lucruri din copilărie, anumite evenimente care i-au format în viața pe care o trăiesc acum. El spune că atunci când era mic, se juca cu cartonașele pe care le găsea la gumele Turbo. Aceste foițe aveau imprimate câte o mașină, iar lângă aceasta puteau fi regăsite și statisticile mașinilor respective.

Pasiunea lui Andy Popescu a început încă de când era copil

„Noi, ca adulți, avem foarte multe lucruri din copilărie”, spune Andy. „Eu, de exemplu, m-am jucat cu gume Turbo și de aceea îmi plac foarte mult mașinile”, a mai adăugat el. Încă de la vârsta de cinci ani, Andy Popescu știa câți cilindri au supercar-urile lui preferate. Acest lucru se datorează jocurilor pe care le făcea cu ceilalți copii, în acest fel el reținea statisticile mașinilor de pe cartonașe.

Pasiunea a crescut de aici și, pe măsură ce a crescut, au început să fie din ce în ce mai atras de acest domeniu. Ba chiar a început să urmărească mașinile și să le recunoască, pentru că îi stârneau interesul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide