Mercedes Benz ML 63 AMG – Ediţii speciale

Autor: Silviu Draganescu 07 nov. 2008 Prezentări

Ambele modele sunt dotate cu V8-ul de 6,3 litri ce produce 510 CP şi acccelerează de la 0 la 100 de km/h în doar 5 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată la 250 km/h. Ce diferă în schimb, sunt dotările distincte regăsite pe cele două modele.

Mercedes Benz ML 63 AMG Performance StudioPentru versiunea "10th Anniversary", ce plăteşte tribut modelului ML 55 AMG de 347 CP lansat în 1999 avem o capotă noua, faruri bi-xenon şi jante din aluminiu de 21 de inch. Dacă ne mutăm în interior regăsim scaune din piele nappa din două nuanţe,  un volan marca AMG şi câteva componente îmbrăcate în piele, precum partea superioară a bordului.

A doua ediţie specială, a fost dezvoltată de AMG PERFORMANCE STUDIO, divizia responsabilă cu îndeplinirea dorinţelor celor mai pretenţioşi dintre clienţi. În exterior avem o vopsea metalizată şi jante de 21 de inch marca AMG iar în interior un tratament asemănător primului model, cu numeroase elemente din piele nappa sau lemn. Dar mai multe puteţi afla vizitând galeria foto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide