Citroen C3 Picasso – lansare în România

Autor: Cosmin Iordache 28 apr. 2009 Prezentări

C3 Picasso, un pachet mic si spatiosNoul Citroen C3 Picasso a fost lansat oficial pe 28 aprilie, fiind propus în trei niveluri de echipare: Attractive, Trendy şi Exclusive. Începand cu primul nivel de echipare, C3 Picasso denotă creativitate: un spaţiu interior surprinzător, având în vedere dimensiunile compacte, o modularitate completă şi intuitivă, o vizibilitate deosebită, motorizări performante… Şi, pentru fiecare dintre cele trei versiuni propuse, C3 Picasso se diferenţiază de concurenţii săi prin echipamentele oferite.

C3 Picasso porneste de la 11.990 euroPreţurile pentru noul Citroën C3 Picasso variază între 11.990 Euro, pentru nivelul de echipare Attractive, echipat cu motorul VTi95 şi 17.250 Euro, pentru versiunea Exclusive echipată cu motorul 1.6 Hdi 110 CP, dotat cu filtru de particule.

În echiparea de bază acest model vine dotat cu: computer de bord, geamuri electrice faţă, închidere centralizată, scaun şofer reglabil, servodirecţie cu volan reglabil, ştergător lunetă,  tablou de bord cu afişaj digital, ABS, airbag-uri frontale (şofer + pasager), centuri de siguranţă cu pretensionare pentru toate locurile, avertizor acustic pentru lumini/uşi deschise, jante oţel 15" şi tapiţerie Jill (negru).

C3 Picasso ofera maxim 1,5 metri cubi!Citroen C3 Picasso oferă o banchetă rabatabilă 2/3-1/3, cele două părţi ale banchetei putând culisa în mod separat. Portbagajul câştigă volum, beneficiind de o podea mobilă cu două poziţii, care în poziţie verticală poate ascunde compartimentul pentru bagaje.

Rezultatul constă într-un spaţiu de la 385 până la 500 de litri VDA în configuraţia cu 5 locuri. În momentul în care bancheta este rabatată, iar suprafaţa de încărcare este plană, volumul portbagajului poate ajunge chiar până la 1.506 de litri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide