BMW şi PUMA prezintă o colecţie de haine în ediţie limitată

Autor: Marius Vișan 25 dec. 2023 Cât costă?

Pentru a sărbători 100 de ani de la naşterea lui Roy Lichtenstein (1923-1997), BMW M Motorsport a colaborat cu PUMA pentru a prezenta o colecție exclusivă care aduce magia şi alura Le Mans şi a BMW Art Cars pe şosele şi în garderobe.

Fiind una dintre figurile-cheie ale mişcării pop art, Lichtenstein a jucat un rol definitoriu în scena artistică a anilor 1950-1960 cu lucrările sale inspirate de benzi desenate. În 1977 a venit cu o capodopera pe roţi, ca parte a proiectului BMW Art Car. Iar BMW 320i Turbo care poartă semnătura sa artistică nu a pierdut timpul şi a obţinut victoria la clasă în cursa de 24 de ore de la Le Mans din acel an.

Designul lui Lichtenstein, care a inclus „punctele Ben Day” devenite un semn distinctiv personal, a descris un peisaj care părea să se mişte peste caroserie. Imaginile soarelui şi ale norilor în diferite culori care împodobesc uşile maşinii fac referire la durata de 24 de ore a acestui eveniment istoric din calendarul motorsportului.

Cât costă articolele din colecţia-capsulă BMW Art Car?

Inspirate de transformarea unică a maşinii sport, „punctele Ben Day” se regăsesc pe toate articolele din colecţia-capsulă BMW Art Car în tandem cu o paletă de culori vibrante. Fiecare articol de îmbrăcăminte din ediţia specială limitată a fost realizat cu atenţie şi este entuziasmant prin elementele de design expresive care sunt inspirate de 320i Turbo al lui Lichtenstein. Prin urmare, colecţia reprezintă un omagiu adus celebrului artist, care a căutat întotdeauna să estompeze liniile de demarcaţie convenţionale dintre arta înaltă şi arta joasă. Se creează o ţinută completă alcătuită din jachetă, pantaloni de trening, tricou, şapcă şi tenişi PUMA Suede.

Jacheta Bomber BMW M Motorsport RL, disponibilă în mărimi S-XXL, poate fi achiziționată la prețul de 200 EURO. Pantalonii de Tening BMW M Motorsport RL, disponibili și ei în mărimi S-XXL costă 120 EURO. Tricoul BMW M Motorsport RL, costă 70 EURO, potrivit pentru mărimile S-XXL. Șapca BMW M Motorsport RL poate fi cumpărată cu 50 EURO, disponibilă în mărime unică, iar tenișii BMW M Motorsport RL, la 120 EURO, pot fi achiziționați în mărimi variate de la 39 la 46.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide