Cele mai sigure maşini în 2019 – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 12 apr. 2019 Dosar & Analize

Institutul de Asigurări pentru Siguranţa Autostrăzilor din SUA (IIHS) a publicat o listă cu cele mai sigure maşini din 2019. Organizaţia a pus pe lista „top safety pick” 57 de vehicule. Dintre acestea, cele care au primit cele mai bune rezultate au fost puse pe o listă scurtă de 30 de modele, cu menţiunea „top safety pick+”.

Pentru a câştiga „top safety pick+”, un vehicul trebuie să funcţioneze bine într-o varietate de teste de impact. Vehiculul trebuie să primească cea mai bună notă în teste într-un impact frontal sau lateral şi să aibă cele mai bune sisteme pentru prevenirea accidentelor frontale.

Din cele 30 de vehicule din listă am ales doar modelele care sunt oferite în Europa, pentru că celălalte sunt irelevante în cazul nostru, acestea fiind prezente doar pe piaţa din SUA.

Hyundai Elantra 

Kia Niro

Kia Niro plug-in hybrid

Sursă foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

Subaru Impreza

Subaru Impreza wagon

Subaru WRX

Kia Optima

Toyota Camry

Lexus ES 350

BMW Seria 5 

Mercedes-Benz E-Class

Hyundai Kona

Sursă foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

Mazda CX-5

Hyundai Santa Fe

Kia Sorento

BMW X3

Sursă foto: Dragos Savu / Mediafax Foto

Mercedes-Benz GLC

Mercedes-Benz GLE

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide