Maşini second-hand la 8.000 de euro. Variante din fiecare segment

Autor: ProMotor 25 apr. 2019 Dosar & Analize

Maşinile second-hand atrag multă lume prin preţul lor scăzut, precum şi datorită faptului că deprecierea în timp este mai mică decât a maşinilor noi. 

Pentru cei care sunt dispuşi să-şi asume riscul am făcut o listă cu câteva maşini care sunt vândute în aceasta perioadă pe cel mai mare site de anunţuri auto din România.

Am pus ca filtru preţul între 7.000 şi 8.000 de euro, şi anul de fabricaţie să nu fie mai mic de 2010. Cam atât sunt dispuşi să plătească clienţii care nu au bani de o maşină nouă, dar nici nu vor o maşină foarte veche. De asemenea, am ales maşini din mai multe categorii (SUV, sedan, break şi hatchback) pentru a mulţumi cât mai multă lume. 

Dacia Duster – 7.890 EURO

Cei care vor să rămână fideli mărci Dacia pot alege un Duster de doar cinci ani vechime. Adus din Germania, acesta este fabricat în 2014 şi până în prezent a acumulat aproape 70.000 de km. Are cauciucuri noi, geamuri electrice, un interior bine păstrat, oglinzi electrice încălzite, tempomat, scaune încălzite, comenzi pe volan, senzori parcare, volan piele, navigaţie şi motor pe benzină de 1.2 TCE care produce 125 de CP.

Volkswagen Polo – 7.500 EURO

Cei care vor o maşină germană, de oraş, economică, au la dispoziţie acest Polo fabricat în anul 2012. Are motor pe benzină de 1,4 litri care produce doar 86 de CP.  Are cutie de viteze manuală, aşa cum place românului mai mult, kilometrajul arată 114.000 de km, un interior fără urme de uzură, jante din aliaj şi senzori de ploaie / lumini / presiune anvelope.

Volvo V60 – 7.960 EURO

Cei care preferă break-urile care nu au fost rulate în România au la dispoziţie un Volvo V60 adus din Olanda. Produsă în 2014, maşina a acumulat deja aproape 200.000 de km. 

Maşina are motor diesel de 1,6 litri care produce 115 CP, cutie manuală cu 6 trepte, iar ca dotări dispune de navigaţie 3D + Harta EU + RO, lumini full LED Faţă/Spate, sistem CITY SAFETY – reducerea riscului de coliziune frontală la viteze mici, sistem DSTC – selectarea sau deselectarea modului de conducere sportiv, volan sport şi pilot automat cu limitator de viteză.

Nissan X-Trail – 7.800 EURO

Din lista nu putea să lipsească un SUV cu tracţiune 4×4 şi chef de aventură în off-road. Maşina este produsă în anul 2010, are motor diesel de 2,0 litri, 150 de CP, cutie de viteze manuală, tracţiune integrală, diferenţial blocabil, şi până în prezent a acumulat 202.000 de km. După cum se vede în poză, interiorul este într-o stare decentă. 

 

Audi A3 – 7.090 EURO

O maşină premium este atrăgătoare chiar şi după nouă ani de viaţă. Este cazul şi acestui Audi A3 adus din Germania. Are motor diesel de 2,0 litri care produce 140 de CP, cutie de viteze automată şi tracţiune faţă.  În acest moment pe kilometraj apare numărul 212.000. 

Opel Insignia – 7.590 EURO

Acest Opel Insignia a fost fabricat în 2014, iar până în prezent a acumulat 176.000 km. Are motor diesel de 2,0 litri care produce 136 de CP. Lista de dotări conţine: sistem Start/stop, navigatie, scaune electrice, climatronic, volan piele multifunctional, volan reglabil, senzori ploaie, senzori lumină, senzori presiune roţi, senzori parcare faţă spate, computer bord, pilot automat, limitator viteza, pachet crom interior/exterior, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice heliomate şi încălzite, torpedou figorific, bluetooth, suxiliar şi usb, cotieră fata şi spate, frana de mana electrica, proiectoare ceata cu functie cornering, jante pe 17 cu cauciucuri de iarna. De asemenea proprietarul spune că maşina are km reali şi acceptă verificarea la reprezentanţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide