TOP 10: Concurenţii Daciei Lodgy

După primele imagini şi informaţii oficiale legate de primul monovolum românesc, este cazul să vedem rivalii cei mai “periclitaţi” de apariţia lui Lodgy.

TOP 10: Concurenţii Daciei Lodgy TOP 10: Concurenţii Daciei Lodgy

Deşi preţurile oficiale ale noii Dacia Lodgy nu au fost comunicate, estimăm un preţ de pornire al versiunii de bază, cu cinci locuri, de aproxmiativ 15.000 euro. În acelaşi timp, un nivel dotat complet, cu şapte locuri şi motorul de top, nu va depăşi 17.000 euro. Astfel, Lodgy concurează toate modelele din topul nostru, dar va avea din start cel mai important avantaj: preţul.

Deşi piaţa monovolumelor în România este una restrânsă, vânzările în segment vor creşte datorită lui Lodgy, dar este puţin probabil ca mentalitatea clienţilor români să se schimbe peste noapte. Ţinta predilectă a monovolumului românesc este reprezentată de pieţele vestice, unde maşinile de familie sunt foarte apreciate. Iată mai jos primul monovolum din seria concurenţilor lui Lodgy:

Dodge-ul Journey cu emblemă de Fiat a venit în Europa cu misiunea de a acapara o felie cât mai mare din segmentul maşinilor de familie, chiar dacă este un SUV mai bine educat. Punctul principal de atracţie al maşinii este reprezentat de cele şapte locuri cu scaune pliabile şi culisante, iar lista dotărilor este destul de satisfăcătoare.

Versiunea de bază a lui Freemont poate fi cumpărată pentru 27.250 euro, preţ valabil cu TVA-ul aplicat, dar sub capota maşinii nu este disponibil decât un motor 2.0 MultiJet de 170 CP, tracţiunea integrală nefiind preluată de la varul de peste Ocean.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.