15 autobuze complet electrice vor circula în Berlin. Fiecare dintre acestea poate parcurge 250 de km fără a fi încărcat

Mercedes-Benz eCitaro este ideal pentru orice oraş deoarece rulează fără emisii locale şi este silenţios.

15 autobuze complet electrice vor circula în Berlin. Fiecare dintre acestea poate parcurge 250 de km fără a fi încărcat 15 autobuze complet electrice vor circula în Berlin. Fiecare dintre acestea poate parcurge 250 de km fără a fi încărcat

Director General al Daimler Buses, a înmânat cheia primului eCitaro către compania de transport BVG din Berlin. Este primul dintre cele 15 autobuze complet electrice Mercedes-Benz eCitaro care vor fi livrate companiei de transport BVG din Berlin.

Autobuzele eCitaro comandate de BVG sunt configurate cu dotări suplimentare. Pasagerii beneficiază de un sistem de aer condiţionat, 15 porturi duble USB pentru dispozitivele proprii şi trei monitoare pentru informaţii prezentate în timpul călătoriei.

Pentru călătorii cu probleme locomotorii, autobuzele eCitaro au spaţii pentru scaune cu rotile şi cărucioare, precum şi mânere tactile, cu suprafaţa striată pentru aderenţă, amplasate pe uşi. Şoferii au la dispoziţie o cameră video exterioară pentru a supraveghea bicicliştii şi pietonii. Pentru siguranţa pasagerilor, în interiorul autobuzului sunt camere de supraveghere şi un sistem de avertizare a închiderii uşilor cu bandă cu LED-uri roşii.

Mercedes-Benz eCitaro este dotat cu zece celule de acumulatori, care asigură o capacitate totală de 243 kWh şi garantează o autonomie de aproximativ 150 de kilometri, chiar şi în condiţii dificile. În condiţii ideale, eCitaro poate parcurge distanţa de 250 km fără a fi reîncărcat.

Bateriile celor 15 autobuze eCitaro destinate BVG vor fi încărcate la prizele din depou.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.