Cum se fabrică un automobil Tesla Model 3 în doar 49 de secunde - VIDEO

Cum se fabrică un automobil Tesla Model 3 în doar 49 de secunde - VIDEO Cum se fabrică un automobil Tesla Model 3 în doar 49 de secunde - VIDEO

Producţia lui Tesla Model 3 a fost afectată în primele luni din 2018, însă fabrica din Californiana încearcă să „îndulcească” situaţia cu un clip video în care se asamblează o maşină în doar 49 de secunde. 

Tesla a avut un an plin de turbulenţe, cu scăderi la bursă şi pierderi de aproape 710 milioane de dolari, în primul trimestru. Compania a cheltuit mult pentru producţia Model 3 de bază şi a realizat doar 9.800 de unităţi, în primele trei luni ale anului, comparativ cu un obiectiv iniţial de 5.000 de vehicule pe săptămână.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.