MG intenţionează să vândă un crossover electric în Europa

Vehiculul pe baterii este un crossover denumit MG ZS are o autonomie de 335 km.

MG intenţionează să vândă un crossover electric în Europa MG intenţionează să vândă un crossover electric în Europa

MG Motor a lansat primul său vehicul electric şi intenţionează să îl vândă atât în Europa, cât şi în China. Vehiculul este un crossover denumit MG ZS are o autonomie de 335 km. 

Modelul a debutat la show-ul auto din Guangzhou în noiembrie. Acesta va fi lansat în Europa, inclusiv în Marea Britanie, cândva în prima jumătate a anului 2019, a declarat un oficial SAIC Motor, compania mamă a celor de la MG. 

În următoarele două luni, MG ZS electric va fi supus testelor rutiere în mai multe ţări europene, inclusiv Marea Britanie, Belgia, Luxemburg, Spania, Germania şi Franţa. 

În primele nouă luni, vânzările globale ale MG au crescut cu 89%, ajungând la aproape 180.000 de maşini vândute, reflectând cererea  pentru gamei crossover a mărcii şi reproiectarea MG6, potrivit SAIC.

În luna aprilie, compania MG a lansat vânzările în China a primului său vehicul care foloseşte energie alternativă, versiunea hibrid plug-in a lui MG6. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.