Alege sobele care imită designul unui model rustic din fontă, dar cu avantajele unui produs nou și modern

Autor: ProMotor 30 aug. 2022 Focus
Alege sobele care imită designul unui model rustic din fontă, dar cu avantajele unui produs nou și modern

Tot mai des, pe piața soluțiilor termice alternative, s-a observat o tendință generalizată printre clienții care vor să-și amenajeze locuința personală, casa de vacanță sau pensiunea, cu o soba pe lemne second-hand. Una dintre explicații ar putea veni din faptul că ei își doresc de fapt să reproducă atmosfera rustică de demult a sobelor vechi din fontă turnate sau placate cu teracotă, în speranța că vor obține și un preț bun.

Problema este că, piața acestor tipuri de sobe second de calitate cât de cât acceptabilă, este extrem de limitată, fapt care generează o cerere mare și prețuri pe măsură. Totuși, avem și o veste bună! Meșterii sibieni cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional de dispozitive termice alternative, ne propun o gamă inedită de sobe noi pe lemne, care combină aspectul vechi, rustic și tradițional, cu performanțele unei soluții moderne premium, garantate de cei mai renumiți producători din industria de specialitate.

Așadar, sobele din catalogul sibienilor imită designul unui model rustic din fontă turnată, dar cu avantajele unui produs nou și modern, precum: instalare rapidă și ușoară, prețuri foarte bune, nu doar la achiziție, ci și la montaj (acesta fiind mult mai simplu de realizat). Nefiind pretențioasă în privința racordării la coșul de fum, rezultă costuri mai scăzute, dar și nevoia unui diametru mai mic la interior, potrivindu-se de multe ori chiar și pe hornurile tradiționale din cărămidă.

În continuare, vă vom prezenta pe scurt, cele mai importante avantaje ale sobelor din fontă disponibile în catalogul meșterilor sibieni – modele de top în preferințele clienților din întreaga țară!

Așadar, soba din fontă turnată este un model special prin design-ul spectaculos și vintage al formelor rotunjite și elementelor decorative de pe exteriorul fontei groase. Perspectiva amplă asupra focului este asigurată de cele două geamuri laterale din sticlă termorezistentă. Acest model este unul de referință în catalogul meșterilor sibieni, datorită dimensiunii generoase și fabricării din fontă turnată, cu pereți dubli (fiecare de o grosime de 8 mm). Masa totală de 160 kg, aduce încă un argument pentru cât de rezistentă și trainică poate fi acest model de sobă premium.

Cu toate că, investiția într-o astfel de sobă nu este cu mult mai mare decât costul de achiziție a unei sobe second-hand, ai garanția unui produs nou și mai ales performant, care să te țină o viață întreagă. Pentru un plus de stil ai la dispoziție și alte opțiuni sau elemente suplimentare

pentru accesorizarea sobei din fontă, precum: clapeta de tiraj, placa de protecție din sticlă sau tabla care se așează sub sobă, pentru protejarea podelei de jar sau de scântei și inclusiv un set decorativ care imită focul, atunci când soba nu este folosită.

Cu speranța că te-am convins să nu mai cauți și să plătești o sobă veche second-hand la preț de sobă nouă, alege-ți un model cu design asemănător, care să facă legătura între stilul vintage și noile tendințe actuale din domeniul termic! Așadar, dacă îți dorești o lucrare la gata – achiziție și punere în funcțiune a sobei cumpărate, apelează la serviciile unei echipe cu meseriași colaboratori în întreaga țară, persoane de încredere, care te vor ajuta cu montajul unei sobei de la A la Z, la cele mai înalte standarde de siguranță.

Oferta specialiștilor sibieni propune o gamă întreagă de soluții termice alternative care încep de la clasicul semineu pe lemne, șeminee pe gaz, șeminee electrice sau coșuri profesionale de fum. În plus, toate soluțiile termice voluminoase sunt livrate gratuit din stoc propriu, simplu și rapid, oriunde în țară și în maximum 2 zile de la confirmarea comenzii plasate on-line sau telefonic!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...

Sursa foto: alego roComentarii
Inchide