(P) Astăzi descoperim șemineul de apartament care poate consuma cât un singur bec!

Autor: ProMotor 17 dec. 2021 Focus
(P) Astăzi descoperim șemineul de apartament care poate consuma cât un singur bec!

Meșterii de la PEFOC, ne propun astăzi, o soluție perfectă pentru cei care vor să se poată bucura de atmosfera magică de Sărbătoare, creată de un șemineu, direct în confortul sufrageriei de la bloc. Compania 100% românească cu sediul central la Sibiu și cu peste două decenii de experiență pe piața încălzirii alternative și a soluțiilor decorative revoluționare, ne va dezvălui avantajele unor seminee electrice care, odată conectate la o priză, pot consuma lunar chiar și mai puțin decât un singur bec economic din casă!

Fiecare șemineu electric (sau șemineu fals, cum mai este denumit) din gama meșterilor sibieni, te surprinde cu prețul extrem de accesibil, dar mai ales cu performanțele deosebite și calitatea superioară a materialelor din care sunt fabricate. Un astfel de dispozitiv decorativ va fi responsabil cu atmosfera încântătoare și ambianța generală care va imita aproape de perfecțiune, senzația unui șemineu veritabil pe lemne și asta, direct la tine în apartament! Un astfel de dispozitiv hi-tech, face parte din categoria semineu de decor și poate fi amplasat rapid în apartamente, spații comerciale sau în alte locuri care nu permit montajul unui șemineu clasic.

Deși, costurile cu consumul de energie electrică cresc concomitent cu utilizarea aerotermei ce poate încălzi un spațiu suficient de până la 37 mp, atunci când funcția de încălzire este oprită, șemineul electric va putea ajunge să consume lunar, mai puțin chiar și decât un singur bec economic. Când spunem asta ne referim la faptul că, 90% dintre cei care cumpără un șemineu electric, îl folosesc doar pentru funcția estetică, nu și pentru încălzire.

De exemplu, în modul flacără luminoasă (fără funcție de încălzire), la un preț al energiei electrice de aproximativ 0.50 lei/kW, cu un consum mediu pe seară timp de 4h de aproximativ 40 W, va rezulta un consum lunar de 1200W –  ceea ce înseamnă tradus în bani, mai puțin de 1 leu pe lună! Astfel, cade mitul conform căruia, semineele  electrice pot funcționa doar cu un consum enorm de energie. Totul va depinde numai de preferințele și modul în care acesta va fi utilizat de fiecare utilizator în parte – cu sau fără funcția de încălzire suplimentară.

Consumul redus de energie este posibil grație tehnologiilor de ultimă generație LED care optimizează indicii de consum electric și oferă experiențe virtuale de tip 3D, oferindu-ți senzația pe viu că te afli la gura unui șemineu veritabil în care, poți chiar și auzi cum trosnesc lemnele pe foc! Sunt ușor de utilizat cu ajutorul telecomenzii și pot fi programate să te aștepte cu acel plus de căldură atunci când te întorci acasă, de la birou sau pe durata unei seri relaxante în compania persoanei iubite, a familiei sau prietenilor apropiați.

Însă, așa cum aminteam la începutul articolului, principalul avantaj pentru cei care aleg o soluție electrică, îl constituie prețul de achiziție extrem de mic. În comparație cu varianta șemineului tradițional, costul unui șemineu electric este minim pentru că se elimină toate celelalte elemente de racordare specifice unui focar clasic: coșul de fum, burlanele, materiale de construcție/finisaj, precum și manopera lucrării. Montajul șemineului electric este extrem de facil, putând fi realizat cu ușurință de către aproape oricine cu un minim de cunoștințe tehnice, fără supraveghere specializată.

Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții premium de șemineu decorativ cu consum minim,  comandă modelul tău preferat direct de pe site-ul www.pefoc.ro! În stocul propriu cu peste 9000 de produse și accesorii dedicate universului termicelor premium, pe lângă variantele electrice, poți alege o gamă inepuizabilă de șeminee tradiționale pe lemne, șeminee pe peleți sau pe gaz, sobe rustice sau moderne, coșuri premium de fum, grătare pentru toate buzunarele, alături de servicii complete de montaj profesional și transport gratuit până la tine acasă – practic, oferim totul pentru confortul tău termic sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...

Sursa foto: pefoc.ro



Comentarii
Inchide