Cum ar trebui să fie jacheta ideală pentru bărbați?

Autor: ProMotor 21 dec. 2021 Focus
Cum ar trebui să fie jacheta ideală pentru bărbați?

O jachetă potrivită pentru bărbați trebuie să întrunească toate criteriile necesare. Stil, calitate, confort și comoditate, toate acestea trebuie să se îmbine armonios pentru a avea jacheta perfectă pe care să o porți chiar și în cele mai reci zile din sezonul rece.

Bărbații care doresc să se simtă confortabil și să beneficieze de confortul termic dorit, dar în același timp să aibă și un look modern au posibilitatea de a alege modelul de jachetă potrivit, însă pentru aceasta trebuie să țină seama de anumite aspecte specifice acestui articol vestimentar. Iată cele mai utile sfaturi pe care ar trebui să le ai în vedere atunci când alegi jacheta pentru bărbați potrivită.

Ce modele de jachete bărbătești poți alege pentru un look modern?

Geci de piele, geci de puf, stil hanorac sau cambrate, paltoane din lână sau geci parka, oversize sau double breasted, în culorile preferate, cu închidere cu fermoar sau nasturi, există nenumărate modele de geci sau paltoane potrivite pentru bărbații care doresc să fie la modă și să beneficieze de un confort termic ridicat în același timp.

Pentru un look modern poți alege oricare dintre modelele de geci sau paltoane de pe Geci Bărbați, în funcție de preferințele de design, culoare sau material. În timp ce paltoanele sunt potrivite mai ales ținutelor elegante pe care le poți purta la ocaziile deosebite, dar și la ținutele casual în care te poți simți liber și confortabil, într-o geacă bomber sau o geacă de puf poți simți ușurința și libertatea absolută în mișcare în timp ce porți ținute casual sau sport desăvârșite.

De ce criterii să ții cont pentru alegerea gecii potrivite?

Alege gecile negre pentru ținute versatile la care să asortezi orice alt articol de imbracaminte barbati potrivit sau o geacă verde, galbenă, roșie sau albastră pentru ținutele urbane cu care vrei să atragi atenția și să te simți liber și nonconformist. Inspiră-te din colecțiile la modă de pe marile podiumuri de modă și alege varianta care reprezintă stilul personal, în care ai ocazia de a te simți tu.

Pe lângă culoare, ține cont de materialul din care este realizată jacheta pe care dorești să o alegi. Lâna este alegerea absolută atunci când vine vorba de reglare termică, geaca de puf este extrem de ușoară și în același timp călduroasă, iar o parka cu căptușeală de blană te va face să simți confortul termic dorit chiar și în cele mai reci zile din an.

Dacă dorești o geacă scurtă, poți alege o geacă cambrată, din puf, iar dacă dorești o geacă mai lungă, alege o parka sau un palton din lână.

Combină geaca aleasă cu perechea de pantaloni potrivită și alege pantofii, ghetele sau bocancii care să completeze ținuta potrivită pentru sezonul rece. Poți alege articolele potrivite unui stil elegant sau pe cele potrivite unui stil casual sau chiar sportiv, în funcție de preferințele și de nevoile pe care le ai. Jacheta care să completeze perfect ținutele din sezonul rece sunt cele care întrunesc toate condițiile de calitate, stil și funcționalitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide