PREMIERĂ. Mihai Gâdea declarații emoționante la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Autor: ProMotor 27 apr. 2022 Focus
PREMIERĂ. Mihai Gâdea declarații emoționante la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Jurnalistul Mihai Gâdea este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA de vineri, 29 aprilie, începând cu orele 19.00.

Mihai Gâdea a făcut primele mărturisiri despre predicile pe care le-a ținut înainte să intre în televiziune, a vorbit despre familia lui, despre copilărie și despre momentul în care a vorbit cu Dumnezeu.

A povestit și despre cum a fost atacat din cauza credinței lui și cum a ales între Biserică și televiziune.

Mihai Gâdea este absolvent al Facultăţii de Teologie. Și-a început activitatea în televiziune în anul 2002. Până în anul 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, după care în perioada 2004-2005 a fost prezentator la postul Antena 1.

Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce a condus postul Antena 2 și este moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, un format extrem de popular în România.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Este dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Urmărește interviul integral cu Mihai Gâdea, vineri, 29 aprilie, de la ora 19, pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene. Abonați-vă aici!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide