Bentley vrea clienţi mai tineri

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Galerii foto

ProMotor


Lucrurile evoluează într-un mod foarte interesant pentru Bentley, după lansarea Bentayga şi pregătirea susţinută pentru lansarea unui nou model sport, britanicii vor începe să-şi direcţioneze brand-ul spre o gamă de clienţi mai tineri, informează carscoops.com.

Directorul de design Stefan Sielaff a declarat că societatea trebuie să înceapă să ia în considerare cumpărătorii tineri, pentru că aceştia au un ritm mai ridicat, iar adresarea către acest public ar fi benefică pentru Bentley.

„Pentru a fi absolut clar, nu doresc să distrugem patrimoniul de marcă sau să-i dăunăm în vreun fel, dar ca toate lucrurile pe care le facem în viaţă, trebuie să progresăm şi să facem paşi înainte. Pentru noi, asta înseamnă ca marca şi produsele sale să fie atrăgătoare pentru un public mai tânăr, tineri bogaţi de la 30 de ani în sus „, a spus el.

”Nu vrem să facem acest lucru doar de dragul schimbării, ci pentru găsirea unor modalităţi de a interpreta mai bine ceea ce-şi doresc clienţii noştri. Avem o echipa de design extrem de multiculturală aici – mai mult de 20 de naţionalităţi – şi suntem un brand international, iar noi trebuie să reflectăm aceste gusturi şi aspiraţii în produsele noastre”. 

Click aici pentru Galerie Foto

Sielaff a mai spus că Bentley va continua să angajeze experţi care duc la progresul modelelor Bentley, chiar dacă acum producţia este impulsionată în mod semnificativ de Bentayga.

El a subliniat, de asemenea, că într-o lume în care mai multe automobile îşi umplu interioarele modelelor cu tot mai multe tehnologii, Bentley nu va abuza de accesoriile hi-tech, preferând să rămână fidel patrimoniul său ”analogic”, şi optează pentru a face noile tehnologii discrete şi nu dominatore.


 

 Comentarii
Inchide