VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: "Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani"

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe articolul nostru despre Cele mai folosite metode de fentare a radarului ...

VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: "Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani" VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: "Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani"

 


Nici nu s-a uscat bine cerneala pe articolul nostru despre Cele mai folosite metode de fentare a radarului, ca să spunem aşa, că am aflat încă o tehnică ”brevetată” de unii români atunci când intră în contact cu radarele mobile ale Poliţiei Române: simularea unei fobii. Într-un reportaj al celor de la Stirileprotv.ro putem vede reacţiile ciudate pe care le au unii cetăţeni la vederea unui poliţist de la Rutieră în civil, ce monitorizează traficul cu noile radare cu laser.

Acestea seamănă cu o armă şi folosesc o cameră video HD ce poate indentifica şoferii aflaţi la peste un kilometru distanţă. Un şofer din Mehedinţi a fost prins circulând cu 112 km/oră în localitate, iar din discuţia cu poliţistul remarcăm cât de ridicolă devine situaţia. În loc să-şi recunoască vina şoferul spune că nu este tocmai în regulă ca cineva să îndrepte spre şoferi ceva ce seamănă cu un pistol pentru că acest lucru ar putea să-i sperie.


 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.