GALERIE FOTO - Seat Ateca, primul SUV al constructorului spaniol

Seat a dezvăluit primele imagini oficiale cu Ateca, model prin care spaniolii au de gând să pună probleme ...

GALERIE FOTO - Seat Ateca, primul SUV al constructorului spaniol GALERIE FOTO - Seat Ateca, primul SUV al constructorului spaniol


Seat a dezvăluit primele imagini oficiale cu Ateca, model prin care spaniolii au de gând să pună probleme rivalilor de la Nissan, Kia şi Hyundai, pe segment-ul SUV-urilor, informează Carscoops.com.

Noul Ateca este o schimbare crucială pentru Seat, care vrea ca prin acest model să-şi crească cota de piaţă în Europa. Noul SUV va veni cu o gamă de motorizări cu puteri între 115 CP şi 190 CP, tracţiune faţă sau integrală, modelul fiind disponibil fie cu o cutie de viteze manuală, fie automată.

Vor exista trei niveluri de echipare, iar pe lista opţiunilor pe care le aduce Ateca se numără faruri cu tehnologie full-LED, un sistem infotainment cu ecran de 8 inci, sisteme de asistenţă pentru evitarea blocajelor din trafic şi funcţia Emergency Assist. 

Numele Ateca vine de la un sat din Spania, ibericii respectând tradiţia de a denumi maşinile după numele unor localităţi: Cordoba, Ibiza, Toledo etc.

Şeful departamentului de design de la Seat, Alejandro Mesonero Romanos, elimină din start ipoteza unei variante coupe a SUV-ului Ateca, declarând că nu ar fi suficient de practică. Totuşi, a dezvăluit că nu este exclus ca un SUV de 7 locuri bazat pe conceptul 20V20 să apară în următorii 4 ani. 

Click aici pentru Galeria Foto


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.