Primele imagini cu noul Porsche Panamera Shooting Brake. GALERIE FOTO + VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 5 ani Galerii foto

ProMotor


Maşinile break sunt foarte populare în Europa, dar Porsche nu a oferit un astfel de model pentru că deja aveau un model asemănător, pe Cayenne, şi nu a existat o cerere concretă de pe pieţele din China şi SUA. Cu toate acestea, fotografii de la autoevolution.com au postat poate cele mai interesante imagini din 2016 de până acum: Porsche Panamera Shooting Brake.

Din faţă se poate vedea acelaşi look cu care ne-am obişnuit la Panamera, dar partea din spate diferă prin înălţime şi aduce puţin cu cea a conceptului Sport Turismo de acum patru ani. La testarea a fost surprins alături de modelul standard, tocmai pentru a vedea diferenţele. 

Click aici pentru Galeria FotoInteriorul va fi ca cel al modelului Panamera standard, astfel încât cumpărătorii se pot aştepta să găsească o cabină cu o mulţime de comenzi hi tech puse în valoare de două ecrane digitale, un nou volan, o consolă centrală revizuită, şi un nou schimbător. Cea mai mare schimbare va fi compartimentul mărit din spate, în care va încăpea mai multe bagaje, din punctul acesta de vedere noul model fiind mai prietenos decât modelul standard.

Porsche nu a dezvăluit foarte multe detalii, dar se aşteaptă ca Shooting Brake Panamera şi Panamera vor şi construite pe noua platformă MSB care este alcătuită dintr-un amestec de materiale, inclusiv aluminiu, oţel de înaltă rezistenţă, şi materiale compozite uşoare. Modelele vor fi dotate cu o nouă generaţie de motoare V6 şi V8, dar nimic nu este oficial încă. 

Click aici pentru Galeria Foto

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și...


Comentarii
Inchide