VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: „Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani”

Autor: Marius Vișan 23 feb. 2016 Galerii video
VIDEO. Întâlnirea cu noile radare ale Poliţiei: „Am crezut că ne împuşcă, pentru că avem duşmani”

 


Nici nu s-a uscat bine cerneala pe articolul nostru despre Cele mai folosite metode de fentare a radarului, ca să spunem aşa, că am aflat încă o tehnică ”brevetată” de unii români atunci când intră în contact cu radarele mobile ale Poliţiei Române: simularea unei fobii. Într-un reportaj al celor de la Stirileprotv.ro putem vede reacţiile ciudate pe care le au unii cetăţeni la vederea unui poliţist de la Rutieră în civil, ce monitorizează traficul cu noile radare cu laser.

Acestea seamănă cu o armă şi folosesc o cameră video HD ce poate indentifica şoferii aflaţi la peste un kilometru distanţă. Un şofer din Mehedinţi a fost prins circulând cu 112 km/oră în localitate, iar din discuţia cu poliţistul remarcăm cât de ridicolă devine situaţia. În loc să-şi recunoască vina şoferul spune că nu este tocmai în regulă ca cineva să îndrepte spre şoferi ceva ce seamănă cu un pistol pentru că acest lucru ar putea să-i sperie.


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide