Lovitura sub centură. KOlecţia de maşini a lui Tyson – VIDEO

Autor: Marius Vișan 08 oct. 2016 Galerii video
Lovitura sub centură. KOlecţia de maşini a lui Tyson – VIDEO

Mike Tyson a fost unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile. La doar 20 de ani a ajuns campion mondial la categoria grea, record ce nu a fost intrecut de nimeni pana acum. Însă faima lui din ring avea să fie egalată şi de viaţa privată. În decursul anilor şi-a cheltuit averea pe case, maşini, droguri şi excursii exotice.

A ajuns chiar şi în România, nu că ţara noastră ar fi vreo destinaţie exotică, dar probabil faima româncelor a ajuns şi la urechile celebrului boxer.

Recent ne-a făcut din nou o vizită, doar că de data asta a schimbat puţin registrul şi a vizitat Senatul României. Aşadar, deoarece noi ne ocupăm de maşini, schimbăm registrul şi vă prezentăm un clip video în care veţi putea vedea ce maşini i-au trecut prin garaj fostului campion mondial. Printre ele, cele mai cunoscute sunt Bentley, Ferrari, Rolls Royce, Range Rover, Mercedes Benz, BMW şi Lamborghini. În clip însă apar doar o parte dintre acestea. 

VIDEO 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide