Accident cu 10 răniți pe centura Timișoarei. VIDEO cu momentul impactului frontal

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2023 Știri auto

Un grav accident de circulație a avut loc marți 25 aprilie 2023, în județul Timiș, pe centura Timișoarei, în zona localității Giarmata Vii. În urma accidentului 10 persoane au fost rănite.

Potrivit ISU, în accident au fost implicate două autoturisme și un microbuz, cu un total de 11 persoane. Dintre acestea, una a rămas încarcerată, iar 10 persoane au fost transportate la spital.

„În urma evenimentului patru victime au fost transportate de către 3 ambulanțe SAJ la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și o victimă, transportată de o altă ambulanța SAJ către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara. Două victime au fost transportate de două ambulanțe SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Alte trei victime au fost transportate de o ambulanță SMURD și autospeciala de transport personal și victime multiple către Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara”, a transmis ISU Timiș pentru Adevărul.ro.

Iată unde poate duce o depășire pe linia continuă

Potrivit Poliției, primele cercetări arată că accidentul a fost provocat de un tânăr care a efectuat o depășire neregulamentară.

„Un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe Centura Timișoarei, dinspre aeroport spre DN 69, iar la un moment dat a efectuat neregulamentar manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers, ulterior, autoturismul fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani, care circula regulamentar dinspre aeroport spre DN 69.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto în vârstă de 29 și 43 de ani, și a 8 pasageri din microbuz (un bărbat și 7 femei), aceștia fiind conduși la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiș.

Cei doi șoferi nu au consumat alcool

Potrivit polițiștilor, șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Accidentul cu 10 victime este al doilea provocat în zonă, în mai puțin de patru ore, din cauza unei depășiri neregulamentare. Marți după-masa, un accident cu doi morți a avut loc pe drumul care leagă Timișoara de Autostrada A1, prin Dumbrăvița. Un șofer de 64 de ani și un bărbat care se afla cu el în mașină, în vârstă de 54 de ani, au murit tot din cauza unei depășiri periculoase.

VIDEO cu momentul impactului

Sursă: MBA News / Facebook

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video MBA News / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide