O femeie a încercat să ”rezerve” un loc de parcare pentru soțul ei. Un alt șofer a pus-o la punct în câteva secunde – VIDEO

Autor: ProMotor 07 iun. 2022 Știri auto

O femeie din Singapore, care a vrut să ”rezerve” un loc parcare pentru soțul ei, a fost nevoită să se retragă din parcare după ce un alt șofer a forțat-o să elibereze respectivul spațiu. El a dat cu spatele până când femeia a fost obligată să se miște.

Cuplul reperase un loc de parcare într-o zonă destul de aglomerată din centrul comercial Marina Bay Sands din Singapore și, pentru a se asigura că va ocupa locul, femeia a coborât și s-a pus între liniile care delimitau locul de parcare. Femeia urma să stea acolo până când soțul ei ar fi venit cu mașina.

Din nefericire pentru ei, înainte ca soțul ei să ajungă, un alt șofer a trecut pe acolo. Acesta a parcat mașina cu spatele, în ciuda protestelor femeii.

Incidentul a ieșit la iveală după ce un clip de două minute, surprins de camera de bord a șoferului, a fost distribuit pe rețelele de socializare.

Manevra clasică folosită de cei care vor să-și ”rezerve” un loc de parcare

În video femeia poate fi văzută stând cu dezinvoltură pe locul de parcare liber și, în timp ce un alt sedan roșu a renunțat la șansa de a parca pe respectivul loc, șoferul care a și filmat totul cu camera de bord a refuzat să cedeze.

Acest șofer a dat încet cu spatele. Asta în timp ce femeia a bătut continuu în mașină, în încercarea de a-l împiedica să parcheze.

Ea s-a îndreptat spre scaunul șoferului, spunându-i acestuia că a rezervat deja parcarea. În timp ce șoferul a insistat să cheme paza, femeia a amenințat că va chema Poliția.

Utilizatorii rețelelor de socializare care au văzut imaginile au susținut acțiunea șoferului.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură foto - YouTube - SG Road Vigilante



Comentarii
Inchide