Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce a refuzat să tragă pe dreapta

Autor: ProMotor 20 iun. 2022 In trafic
Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce a refuzat să tragă pe dreapta

Un bărbat a fost împușcat de poliție, duminică (19 iunie), pe DN1, după ce a refuzat să tragă pe partea dreaptă, au spus surse din Poliție, pentru Gândul.

Conform unor surse, bărbatul a fost împușcat la nivelul coapsei drepte. La scurt timp după producerea incidentului au apărut informații că starea tânărului era stabilă, acesta fiind fost dus la Spitalul Militar. Bărbatul are 33 de ani. La fața locului au venit și ofițeri Antitero.

Totul s-a întâmplat pe DN1, în apropiere de Academia de Poliție. Din primele date, persoana nu a oprit la semnalul polițiștilor, motiv pentru care oamenii legii au folosit arma din dotare.

Duminică, un echipaj de poliție din Sectorul 1 a făcut semn șoferului unei mașini să tragă pe partea dreaptă

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul polițiștilor, motiv pentru care echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe DN1 București către Ploiești.

De asemenea, au fost solicitate, în sprijin, mai multe echipaje de poliție, conform unor surse din Poliție. Aceleași surse menționează că împotriva bărbatului era emis ordin de protecție.

Cu puțin timp înainte de a fi oprit de echipajul de poliție, a încălcat ordinul de protecție, mergând la domiciliul unchiului său, agresându- l fizic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide