Un tânăr care făcea contrabandă cu țigări a fost împușcat de poliţişti – FOTO

Autor: Marius Vișan 04 oct. 2021 Știri auto

Un tânăr care făcea contrabandă cu ţigări a fost împuşcat de poliţiştii de frontieră din Botoşani.

S-a întâmplat după ce șoferul ar fi vrut să îl lovească cu maşina pe unul dintre agenţii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Româneşti.

Tânărul de 28 de ani a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor de frontieră şi l-a acroşat cu autoturismul pe unul dintre agenţi.

În momentul respectiv, unul dintre poliţişti a folosit armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri spre maşina suspectului.

Asupra contrabandistului, care conducea o maşină cu numere false, au fost trase 12 cartuşe

În autoturism au fost descoperite mai multe colete cu ţigări.

”Poliţişti de frontiera de la SPF Româneşti, aflaţi în misiune pe raza localităţii Santa Mare, au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism suspect a fi implicat în activităţi de contrabandă cu ţigări.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor de frontieră, mai mult, a accelerat către aceştia, intenţionând să-i accidenteze. Unul dintre poliţiştii de frontieră a fost acroşat de către autoturism.

În consecinţă, colegii noştri au folosit armamentul din dotare, cu respectarea procedurilor legale în vigoare, au efectuat somaţie regulamentară, fiind executate mai multe focuri de armă, atât în aer, cât şi asupra autoturismului”, a precizat oficialul STPF.

Ulterior, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi a intrat cu maşina într-o lizieră.

Tânărul era rănit, iar surse judiciare susţin că aceasta ar fi fost împuşcat în zona capului.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe tânărul de 28 de ani la Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Mavromati”.

Ancheta în acest caz se desfăşoară sub coordonarea unui procuror.

Sursă: Agerpres.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Română


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide