Un șofer a intrat pe contrasens pe A2. „M-am intersectat cu el. Am sunat la 112” – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 03 ian. 2023 In trafic

O mașină a fost filmată în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers Constanța – București.

Un alt șofer care a surprins momentul a publicat clipul video pe rețelele de socializare. Acesta spune că mașina avea numere de Constanța.

„Avea 120 km/oră. Am sunat la 112, am dat detalii de loc, la ce kilometru”, a scris Mihai Stan, cel care a filmat întreaga scenă, notează Digi24.ro.

„M-am intersectat cu el! Am apucat să îl claxonez. Eram pe banda 1, el circula pe contrasens pe banda 2, fără niciun stres. Avea viteză peste 100km/oră. Am sunat imediat la 112 și mi-au spus că mai aveau o sesizare. Sper să primească ceea ce merită!”, a spus un alt participant la trafic, martor al evenimentului, pe nume Marian Mocanu.

A ocolit o mașină care mergea regulamentar

„M-am intersectat cu el. Eram pe banda 1, am sunat imediat la 112 si mi-au spus ca mai aveau o sesizare, sper sa primească ceea ce merită”, a spus un alt participant la trafic pentru Ct100.ro.

În imagini se poate observa ușor cum o mașină înaintează cu viteză pe contrasens, în timp ce ocolește un autoturism ce se afla pe sensul corect de mers.

Mai multe persoane au făcut sesizări la poliție în urma incidentului.

VIDEO

Situație similară pe A1

O situație similară a avut loc în urmă cu jumătate de an, de această dată pe A1. Atunci, o tânără de 28 de ani din Arad a rămas fără permis după ce a intrat cu mașina ei marca BMW pe contrasens. Imaginile în care șoferița apare conducând pe partea greșită a drumului au fost surprinse de un alt participant la trafic, la o distanță de doar trei kilometri de granița cu Ungaria.

Filmarea, făcută publică inițial pe un site local, a ajuns la poliție, iar în urma anchetei s-a stabilit că este vorba despre o tânără în vârstă de 28 de ani, din Arad.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - Constanța 100%


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide