Accident cu o mașină de poliție în București

Autor: Marius Vișan 22 iun. 2022 InfoTrafic

Un accident în care au fost implicate un autoturism și o autospecială de la Secția 14 Poliție a avut loc, miercuri (22 iunie), traficul fiind restricționat în zona Parcului Carol.

În mașina poliției se aflau doi agenți, iar polițista care conducea autoturismul MAI a suferit răni ușoare la un braț, fiind evaluată medical la fața locului.

Un incident asemănător s-a petrecut marți, 21 iunie

Șoferul unei mașini MAI a lovit un autoturism marți dimineața, traficul fiind blocat pe Calea Dudești în sectorul 3. Potrivit unor martori citați de Hotnews.ro, mașina Dacia Duster a MAI mergea cu viteză și a pornit girofarul după accident. O persoană din mașina MAI ar fi fost rănită, iar circulația a fost oprită. Jurnalistul care era la locul accidentului a fost luat la întrebări de echipajul MAI de ce filmează.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide