Un șofer de BMW a decis să-și testeze abilitățile de drifting la o benzinărie. La plecare, se întâlnește față în față cu o mașină de poliție

Autor: Cristian Gubandru 09 mai 2022 Știri auto

Un șofer de BMW cabrio din Polonia a decis să-și testeze abilitățile de drifting la o benzinărie, iar la plecare a parcurs câțiva metri în drift, însă a avut ghinionul de a se întâlni față în față cu o mașină de poliție.

Imaginile surprinse de o cameră de securitate din Siercza, Polonia, ne arată șoferul unui BMW Seria 3 care face o schemă de drift și se întâlnește cu mașină de poliție.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Potrivit Poliției Maloposka, șoferul de BMW, în vârstă de 21 de ani, a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției Control Circulație Rutieră a Sediului Poliției Provinciale din Cracovia.

Șoferul a văzut mașina poliției exact în momentul în care mașina sa a ocolit colțul, dar în acel moment era deja prea târziu. Poliția a observat driftul a aprins luminile de semnalizare și a oprit BMW-ul.

Deși șoferul a reușit să păstreze controlul asupra mașinii cu tracțiune spate, au existat momente în care astfel de încercări s-au terminat prost. Driftul în apropierea unei benzinării trebuie să fie unul dintre cele mai periculoase lucruri pe care le poți face, deoarece orice calcul greșit poate duce la un accident care poate provoca un incediu de proporții.

Polițiștii țin cont de acest risc și, uneori, amendează șoferii nu doar pentru săvârșirea unor fapte periculoase pentru ei, ci și pentru că pun în pericol siguranța celorlalți. Driftul la o benzinărie este cu siguranță un moment în care siguranța tuturor este în pericol.

Ce amendă a primit șoferul de BMW

Șoferul a primit o amendă de 5.000 PLN (1.170 de dolari), șase puncte de penalizare pentru permis și i s-a reținut certificatul de înmatriculare din cauza stării proaste a acestuia. În Polonia, șoferilor li se acordă maximum 15 puncte de penalizare înainte de a li se retrage permisul.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide