INFOTRAFIC: Situația traficului în dimineața zilei de 6 iunie 2022

Autor: ProMotor 06 iun. 2022 InfoTrafic
INFOTRAFIC: Situația traficului în dimineața zilei de 6 iunie 2022

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în prezent nu sunt semnalate evenimente rutiere sau efecte meteorologice care să impună restricții de trafic pe drumurile naționale sau pe autostrăzi.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil umed, plouă pe alocuri, uneori vizibilitatea fiind ușor redusă, iar valorile de trafic sunt normale, în creștere pe Autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în capitală, la această oră fiind formată o coloană de autovehicule până la km. 13.

Este aglomerație în Mogoșoaia și Chitila

Referitor la valorile de trafic, se mai circulă în condiții de aglomerație și pe DN 1A, în loc. Mogoșoaia și DN 7, în Chitila, în ambele zone la intrarea în capitală, dar și pe DN Centura București, în loc. Bragadiru, Chiajna și Pantelimon.

”Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă pe un carosabil umed, să sporească atenția în trafic, să se asigure constant, să nu bruscheze comenzile vehiculului și să nu efectueze manevre riscante. CONDUCEȚI PRUDENT!”,  sunt sfaturile autorităților pentru șoferii care au ieșit în trafic în această dimineață.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Centrul INFOTRAFIC



Comentarii
Inchide