O autoutilitară în care se aflau cetăţeni bulgari s-a izbit de un camion oprit, pe DN 56, în localitatea Basarab

Autor: ProMotor acum 2 luni In trafic
O autoutilitară în care se aflau cetăţeni bulgari s-a izbit de un camion oprit, pe DN 56, în localitatea Basarab

În această dimineață (28 iunie), ora 05:41, polițiștii Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe D.N 56, în localitatea Basarab, sensul de mers către Calafat, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un bărbat de 42 de ani, cetățean Bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 56, în localitatea Basarab, în care se mai aflau alte 5 persoane, toți cetățeni Bulgari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un alt bărbat au decedat, iar alte patru persoane printre care un minor de 4 ani au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Accident rutier pe DN56, în localitatea Basarab, sensul de mers către Calafat

Circulația rutieră s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens de deplasare, traficul vehiculelor de mare tonaj fiind oprit.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

A doua persoană decedată încă nu a putut fi identificată
Comentarii
Inchide