Situația traficului pe autostrăzi sau pe drumuri naționale – 18 ianuarie 2023

Autor: ProMotor 18 ian. 2023 InfoTrafic
Situația traficului pe autostrăzi sau pe drumuri naționale – 18 ianuarie 2023

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (06:45, 18 ianuarie 2023), nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale.

Din cauza unei alunecări de teren care a determinat căderea de pietre, pământ și nisip, circulația este închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 -Moldova Noua.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța și DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori normale.

Se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă izolat la 150 de metri pe Autostrada A3 București – Ploiești.

”Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condițiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul. Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, trebuie să circulați cu o viteză care să permită oprirea în siguranță, având în vedere că distanța de frânare, în astfel de condiții, este mult mai mare”, recomandă Poliția Rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide