Infotrafic anunță aglomerație pe DN1. Traficul este deviat către Valea Prahovei

Autor: Andreea Ditcov 02 ian. 2023 Știri auto
Infotrafic anunță aglomerație pe DN1. Traficul este deviat către Valea Prahovei

Luni, 2 ianuarie, în jurul prânzului, Infotrafic anunță valori crescute ale traficului de pe DN1.

Drumul între Ploiești și Brașov este aglomerat la mijlocul zilei, anunță centrul Infotrafic, circulându-se bară la bară în localitățile Bușteni și Comarnic.

Trafic aglomerat în Comarnic și Bușteni. Se merge bară la bară

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Braşov”, este transmis în comunicatul de astăzi.

Traficul se desfășoară cu dificultate pe următoarele porțiuni:

– Centura de Vest a Mun. Ploiesti,  trafic normal, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive;

– Cornu (zona sensului giratoriu), trafic normal, fără precipitații,  carosabil umed, temperaturi pozitive;

– Comarnic, coloană în mișcare de la kilometrul 105+500 pana la kilometrul 107 pe sensul de mers către Brașov și de la kilometrul 109 pana la kilometrul 107 pe sensul de mers către capitală, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive;

– Sinaia, trafic normal, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive;

– Bușteni, coloană în mișcare de la kilometrul 130 până la kilometrul 131 pe sensul către Brașov și de la kilometrul 134+800 pana la kilometrul 131 pe sensul către București, fără precipitații, carosabil umed, temperaturi pozitive.

Traficul de pe DN1 a fost deviat spre Valea Prahovei. Care sunt rutele propuse?

„În județul Brașov, începând cu ora 11:20, pentru a asigura fluența traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare și să semnalizeze din timp această intenție”, mai este transmis în comunicatul Infotrafic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide