Traficul pe podul Giurgiu-Ruse, afectat de lucrări începând de sâmbătă

Autor: Marius Vișan 22 iun. 2022 InfoTrafic
Traficul pe podul Giurgiu-Ruse, afectat de lucrări începând de sâmbătă

Pe teritoriul Bulgariei va fi reabilitată suprafața drumului național I-2, pe relația Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057 / Podul Dunării, astfel că traficul va fi afectat. Vor fi realizate lucrări de reparație a carosabilului începând de sâmbătă, scrie Mediafax.ro.

Direcția Regională ce aparţine Poliţiei de Frontieră Bulgare Ruse a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin Centrul Comun de Contact Giurgiu,cu privire la faptul că în perioada 18-26 iunie, pe teritoriul Bulgariei, va fi reabilitată suprafaţa drumului naţional I-2, pe relaţia Ruse-Razgrad, de la km 0+000 până la km I + 057/Podul Dunării, fiind realizate lucrări de reparaţie a carosabilului.

Lucrările de reabilitare la pavajul asfaltic din porţiunea bulgară a podului se vor desfăşura numai pe timp de zi

Aceste lucrări vor fi semnalizate cu indicatoare rutiere. În timpul nopţii, drumul va fi liber pentru trafic.

Poliţia de Frontieră Română preconizează faptul că traficul în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu va fi îngreunat, astfel că recomandă tuturor celor care doresc să tranziteze frontiera naţională prin PTF Giurgiu în perioada următoare să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

La graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei: PTF Vama Veche- Durankulak, PTF Negru-Vodă – Kardam, PTF Dobromir – Krushari, PTF Lipniţa – Kainargea, PTF Ostrov- Silistra, PTF Călăraşi-Chiciu-Aydemir, PTF Giurgiu – Ruse, PTF Zimnicea- Svishtov, PTF Turnu-Măgurele –Nikopol, PTF Bechet- Oriahavo şi PTF Calafat- Vidin.

Poliţia de Frontieră Română recomandă, totodată, utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro, aceasta prezentând o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide