Un autocar care se îndrepta către Ucraina a intrat în coliziune cu un TIR pe E85 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 09 iul. 2022 InfoTrafic

Un autocar în care se aflau 76 de pasageri, care se îndrepta către Ucraina, a intrat în coliziune cu un TIR, pe drumul european 85, în județul Bacău.

Două persoane au fost rănite, leziunile suferite nefiind grave.

Accidentul a avut loc vineri seară (8 iulie), pe DE 85, în localitatea Dumbrava din județul Bacău

Potrivit ISU Bacău, un autocar care venea din Bulgaria și se îndrepta către Ucraina și în care se aflau 76 de pasageri a intrat în coliziune cu un autotren. Un adult și un copil au fost răniți, suferind traumatisme minore și fiind preluați de către echipajele medicale. În urma accidentului autocarul nu și-a mai putut continua deplasarea.

În aceste condiții, 29 de copii și 18 adulți au fost preluați de un alt autocar și au plecat spre vama Siret.

Două microbuze de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență ale județelor Bacău și Neamț au fost de asemenea trimise la locul accidentului pentru a prelua restul pasagerilor și a-i transporta pe aceștia până la granița cu Ucraina.

Intră în GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Bacău


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide