ACCIDENT: dat de cinci ori peste cap pe autostradă din cauza unui inconştient! VIDEO

Autor: Adrian Mihălţianu 04 apr. 2013 Accidente
ACCIDENT: dat de cinci ori peste cap pe autostradă din cauza unui inconştient! VIDEO

Se dă o autostradă cu trei benzi pe sens, undeva într-o ţară asiatică. Se mai dau şi cel puţin câteva maşini care ţin ocupată banda a III-a şi a II-a, deşi prima bandă este liberă. Până aici, nimic neobişnuit, e plin de astfel de indivizi şi pe autostrăzile cu două benzi ale României, oameni care cred că e dreptul lor să meargă pe banda a II-a, atât timp cât merg cu viteza maximă legală (de multe ori, nici cu atât). Deşi ei fac asta crezând că au dreptate, de fapt încalcă legea, în măsura în care banda din dreapta lor e liberă.

Totuşi, remarcaţi cât de agresiv vine din spate un alt şofer, care croşetează benzile încercând să depăşească „dopul” de maşini mai lente care blocau banda III şi banda II. Remarcaţi şi faptul că şoferul acelui Mitsubishi albastru are cea mai proastă reacţie posibilă, trăgând violent de volan atunci când şoferul agresiv începe manevra de a intra pe banda lui.

Şi mai remarcaţi cum, în ciuda unui accident extrem de grav, toată lumea îşi vede de drum ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, în frunte, evident, cu cel care a provocat întreg accidentul.

Puteţi aminti câte greşeli de şoferie aţi remarcat în clip? Căci sunt multe, foarte multe! În plus, dacă voi v-aţi fi aflat în maşina din care se filmează, ce ar fi trebuit să faceţi? Iată şi clipul:

Aşadar?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide