Accident în lanţ pe autostradă din cauza unui pescăruş. VIDEO

Să dăm vina pe pescăruş? Mai degrabă pe nerespectarea regulilor de bun simţ şi mai ales de circulaţie, fapt care a dus la un accident în lanţ pe o autostradă aglomerată din Turcia. Priviţi şi luaţi aminte

Accident în lanţ pe autostradă din cauza unui pescăruş. VIDEO Accident în lanţ pe autostradă din cauza unui pescăruş. VIDEO

Cum reacţionezi dacă în faţa ta pe autostradă apare un pescăruş care se plimbă agale, iar cu mergi cu vreo 100 de km/h? Şoferul din imagine s-a gândit că ar fi o idee bună dacă ar pune frână bruscă, „la mort”, pentru a evita să ucidă pescăruşul. A şi reuşit, de altfel, acesta scăpând cu viaţă şi zburând departe de pericol.

Din nefericire, niciunul dintre şoferii aflaţi în spatele primei maşini nu ţinea distanţa corectă, fapt care a generat un accident în lanţ. Dacă ar fi respectat regula celor 2 secunde, probabil că ar fi avut timp să reacţioneze şi să nu intre unii în alţii.

Apropo, tu cum ai fi reacţionat dacă erai în locul primului şofer?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.