Accidentul ăsta te face să te gândeşti de două ori înainte să superi karma

În aceeaşi măsură, accidentul ăsta ar trebui să te facă să te gândeşti de două ori înainte să acţionezi la nervi.

Accidentul ăsta te face să te gândeşti de două ori înainte să superi karma Accidentul ăsta te face să te gândeşti de două ori înainte să superi karma

Ştiu, ştiu, tuturor ni s-a întâmplat ca un mocofan să abuzeze de prioritatea pe care o are în faţa ta şi să se pună cloşcă fix în dreptul tău, blocându-ţi intrarea în intersecţie. În cazul tipului din clipul de mai jos, situaţia este cu atât mai enervantă cu cât intersecţia pare să fie departe de a fi aglomerată. Indiferent de situaţie, cel mai bine este să dăm pe România Muzical şi să răsuflăm apăsat, păstrându-ne calmul. Nu de alta, dar dacă te enervezi pe o gafă inocentă poţi să înrăutăţeşti lucrurile în detrimentul tău. Exact ca în cazul păţitului de aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.