Atenţie! "Căderi de topoare" pe autostrăzile din America

Un topor înfipt în bord, prin parbriz, pe autostradă. Răfuială în stil mafiot, răzbunarea unei soţii geloase sau...?

Atenţie! "Căderi de topoare" pe autostrăzile din America Atenţie! "Căderi de topoare" pe autostrăzile din America

În primul rând, trebuie spus că această imagine ne parvine din America. Da, din ţara tuturor posibilităţilor, unde te poţi trezi cu un topor în parbriz pe autostradă. Şi nu, nu e un topor aruncat de vreun indian descendent al lui Winnetou, care voia să se răzbune pe feţele palide...

Imaginea de faţă a fost postată pe contul de Facebook al departamentului de poliţie din Massachusetts (ştim că acum vă gândiţi la rednecks...) şi reprezintă, probabil, situaţia ghinionistă cea mai norocoasă prin care a trecut un şofer de pe autostrada Route 95.

Puneţi-vă puţin în locul pasagerului din dreapta. Ce credeţi că a simţit?

Explicaţia e simplă: camionul care se afla în faţa maşinii transporta diverse scule, dar nefixate corespunzător, aşa încât, la un moment dat, acest topor a sărit şi s-a înfipt efectiv în parbrizul şi în bordul maşinii. Din fericire, pasagera din dreapta a scăpat ca prin minune de ceea ce putea deveni un accident demn de seria filmelor ”Final Destination”.

Şoferul camionului a scăpat destul de uşor: doar 2.500 de dolari amendă, pentru transport nesigur al obiectelor periculoase. Nici nu vrem să ne gândim ce păţea dacă zborul toporului se termina altfel...

Aşadar, o lecţie foarte bună, mai ales pentru cei care conduc maşini de marfă: nu lăsaţi diversele scule nefixate. Nu se ştie niciodată ce situaţie gen ”viaţa bate filmul” poate să apară. Şi cu ce deznodământ. Aşadar, conduceţi cu grijă. Şi vă urăm cât mai mult noroc!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.