Atenţie! „Căderi de topoare” pe autostrăzile din America

Autor: Oraan Mărculescu 08 aug. 2014 Accidente

În primul rând, trebuie spus că această imagine ne parvine din America. Da, din ţara tuturor posibilităţilor, unde te poţi trezi cu un topor în parbriz pe autostradă. Şi nu, nu e un topor aruncat de vreun indian descendent al lui Winnetou, care voia să se răzbune pe feţele palide…

Imaginea de faţă a fost postată pe contul de Facebook al departamentului de poliţie din Massachusetts (ştim că acum vă gândiţi la rednecks…) şi reprezintă, probabil, situaţia ghinionistă cea mai norocoasă prin care a trecut un şofer de pe autostrada Route 95.

Puneţi-vă puţin în locul pasagerului din dreapta. Ce credeţi că a simţit?

Explicaţia e simplă: camionul care se afla în faţa maşinii transporta diverse scule, dar nefixate corespunzător, aşa încât, la un moment dat, acest topor a sărit şi s-a înfipt efectiv în parbrizul şi în bordul maşinii. Din fericire, pasagera din dreapta a scăpat ca prin minune de ceea ce putea deveni un accident demn de seria filmelor ”Final Destination”.

Şoferul camionului a scăpat destul de uşor: doar 2.500 de dolari amendă, pentru transport nesigur al obiectelor periculoase. Nici nu vrem să ne gândim ce păţea dacă zborul toporului se termina altfel…

Aşadar, o lecţie foarte bună, mai ales pentru cei care conduc maşini de marfă: nu lăsaţi diversele scule nefixate. Nu se ştie niciodată ce situaţie gen ”viaţa bate filmul” poate să apară. Şi cu ce deznodământ. Aşadar, conduceţi cu grijă. Şi vă urăm cât mai mult noroc!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide