Carambol cu 46 de mașini imlicate pe o șosea din SUA – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 26 dec. 2022 Știri auto

Patru victime și-au pierdut viața și alte zeci de persoane au fost rănite în urma unui accident în lanț în care au fost implicate 46 de autovehicule. Totul a avut loc în SUA, unde un „ciclon bombă” violent a adus viscol, nămeți și condiții meteo extreme.

Ohio State Highway Patrol a transmis în noaptea de vineri spre sâmbătă că în cadrul accidentului au fost înregistrate patru victime și că ruta Ohio Turnpike a fost închisă în ambele sensuri. Conform surselor, cel puțin 46 de vehicule au fost implicate.

”Condițiile de iarnă persistă. Călătoriile nu sunt recomandate”, au transmis forțele de ordine la scurt timp după producerea incidentului, conform businessinsider.com.

Publicațiile locale au raportat faptul că incidentul s-a petrecut pe Ohio, dar cu toate acestea autoritățile din Ohio nu au transmis cifre oficiale, despre câte persoane au fost rănite sau în ce condiții se aflau.

Un polițist a făcut un apel către șoferii din zonă: „vă rugăm să fiți extrem de precauți, deoarece există condiții de iarnă în mare parte din Ohio. Dacă este posibil, șoferii sunt încurajați să rămână departe de șosele”.

Într-o actualizare ulterioară, s-a menționat că porțiunea de drum spre vest a fost redeschisă.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ohio State Highway Patrol


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide